Indicators on su tesisatçısı You Should Know

Wiki Article

Temiz su tesisatı kaçağı akustik dinleme cihazı lawnımı ile noktasal bulunmaktadır. Temiz su kaçak tespiti yapıldıktan sonra ilgi nokta açılıp kısa sürede aynı anda tamiri de yapılır.

Noktasal Su Kaçağı Bulma: En son teknoloji cihazlar ile su kaçağının tam noktasını belirleyerek least hasar ile onarım yapıyoruz.

Su kaçağı tamiri: Su kaçağının kaynağı tespit edildikten sonra gerekli onarımların yapılması.

Su kaçak tespit cihazı belirti vermeyen ve içe doğru su sızıntısı yapan arızaları da bulur ve ekibimiz size o anki arızanın dışında yakın zamanda oluşabilecek tüm tesisat sorunları hakkında da bilgi verir.

Bahsettiğiniz sorunun kaynağı sizin de belirttiğiniz gibi pis su giderinin ters eğiminden kaynaklanıyor olabilir. Yoğun yağmurlu havalarda çatı gider borusundaki su uygun bir şekilde tahliye olmamaktadır.

Son teknoloji olarak üretilen kameralar ve cihazlar sayesinde su akıntısı ve sızıntısına sebep olan boru rahatlıkla tespit edilir.

Bir binadaki su kaçağını bulmak eskiden zahmetli ve masraflı bir işti. Duvarların kırılması ve su sızdıran borunun aranması birçAlright sorunu da beraberinde getiriyordu. Teknolojiyle birlikte artık bu işlem tarih oldu. Termal su kaçağı tespit cihazlarıyla duvarları kırmadan borular görünebiliyor ve su akışının su kaçak tespiti standard olup olmadığı rahatlıkla tespit edilebiliyor.

Bu değişikliğin sebebi boruların ek parçalarında yapılacak işleme göre değişmektedir. Temiz su tesisatlarında boru tamir masrafları a hundred and fifty TL nin üzerine çıkmamaktadır.

1998 yılında çekıdekten yetısmıs bırı olarak sizlere sorunsuz kusursuz hızmet vermek ıcın burdayım

İşimizde uzman ekibimiz tüm cihazlarımızla tespit ve tadilat işlerinizi garantili ve itina ile yapıyoruz

Mevcut bir yol olması durumunda su farklı noktalara sızar ve o noktada su kaçağı tespit birikmeye başlayarak neme ve su sızıntısına neden olur. Dolayısıyla dışarıdan bakarak tahmin yapmak mümkün olsa da kesin sonuç için farklı yöntemlerin kullanılması gerekir.

ten yıllardır yapmış olduğumuz mekanik tesisat Doğalgaz ve gaz yakıcı cihazlar su kaçak tespiti teknisyeni olarak yapmış olduğumuz tüm işlerin ustalık ve gaz yakıcı cihazlar teknisyen belgemiz mevcut olup yapılan işlerde öncelikle kendi işimiz olarak benimseyerek temiz titiz güleryüz ve saygılı disiplinli olarak...

 Su kaçağının elektrik su kaçağı tespiti kablolarını damlaması veya teması olması halinde elektrik aksamında sorunlar oluşarak can veya mal kaybına kadar büyük sorunlar meydana gelebilir. Apartman dairesinde bulunan kişilerin alt komşularına su akması sonucu karşılıklı iletişim su kaçağı tespit bozukluğuna da sebep olabilir.

Radyatörleri ve Isıtma Sistemini İnceleyin: Eğer evinizde radyatörler veya ısıtma sistemleri varsa, bu sistemlerin etrafını kontrol edin. Sızıntılar bu bölgelerde de meydana gelebilir.

Report this wiki page